Fiul lui Prigojin, la război în echipament NATO. Tatăl său ar ucide oameni în ținută NATO

Fiul lui Prigojin, la război în echipament NATO. Tatăl său ar ucide oameni în ținută NATO

Pavel Prigojin, fiul infractorului recidivist și proprietar al grupului de mercenari Wagner (organizație paramilitară rusă) Evgheni Prigojin, luptă împotriva Ucrainei în ținuta trupelor NATO, potrivit canalului Telegram Mozhem Obyasnit.

Fiul lui Prigojin - în dreapta fotografiei FOTO: theins.ru

Imaginea adusă în atenție de jurnaliști fusese publicată în septembrie de Nadana Fridrikhson, un "corespondent de război" pentru Komsomolskaia Pravda.

"I-am întâlnit pe mercenarii Wagner. Printre ei se află și fiul lui Evgheni Prigojin, Pavel. El este în această fotografie", a scris ea pe canalul său de Telegram. Analistul Bellingcat Ariс Toler a reușit să-l identifice pe Pavel folosind o fotografie de pe pagina sa ștearsă de pe rețeaua de socializare rusă Vkontakte, scrie theins.ru .

Mozhem Obyasnit a constatat că în această fotografie, Pavel poartă o cască asemănătoare cu casca de luptă americană Enhanced Combat Helmet, înfășurată într-o husă NATO Multicam.

O astfel de cască costă până la 1.500 de dolari. De asemenea, el poartă mănuși de tragere tactică Mechanix M-Pact și cizme tactice Lowa Zephyr, care costă aproximativ 400 de dolari.

Fiul lui Prigojin are o vestă a producătorului britanic DCS Warrior Assault System, care costă 340 de dolari. Singurele piese de echipament de producție rusă de pe Pavel au fost genunchierele Rys.

La sfârșitul lunii noiembrie, Mozhem Obyasnit a atras atenția că fostul șef al Roskosmos, Dmitri Rogozin, a luptat într-o ținută NATO . După aceea, serviciul de presă al lui Prigojin a publicat un răspuns la întrebarea dacă Rogozin s-a intersectat într-adevăr cu luptătorii PMC Wagner în Donbas.

"Bucătarul lui Putin" l-a certat pe oficialul rus pentru echipamentul său: "Dacă un om în echipament NATO s-ar fi apropiat de oricare dintre pozițiile Wagner, cred că l-am fi trimis într-un sac de cadavre pentru identificare".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?