Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Fiul lui Richard Dreyfuss, o altă victimă a lui Kevin Spacey

O nouă acuzație de hărțuire sexuală se adaugă deja listei victimelor lui Kevin Spacey. Este vorba de fiul actorului Richard Dreyfuss, Harry, care l-a denunțat public pe Spacey de molestare, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit declarațiilor acordate portalului Buzzfeed News, faptele au avut loc în 2008, când Harry Dreyfuss avea doar 18 ani.

Tânărul l-a însoțit pe tatăl său acasă la Spacey pentru a citi scenariul la o piesă de teatru. Actorul a profitat pentru a se apropia de el, a-i pune mâna pe picior și a-l mângâia apoi pe părțile intime. Un incident pe care tânărul a evitat să-l povestească ani de-a rândul inclusiv tatălui său.

"Nu-l credeam pe Kevin interesat de mine, era un bărbat adult, un erou, șeful tatălui meu, categorii în care nu există loc pentru interacțiuni sexuale. Pe de altă parte, nu l-am crezut în stare să se apropie astfel de mine chiar și în prezența tatălui meu. Și totuși mâna lui a rămas acolo", a povestit Harry Dreyfuss, care a explicat că tatăl său nu și-a dat seama de nimic.

La început nu i s-a părut un lucru anormal, dar cu trecerea anilor această purtate a lui Spacey — pe care l-a calificat drept un prădător sexual — a văzut-o din altă perspectivă: "Nu a fost o poveste amuzantă. Sper ca relatarea mea să-i inspire și pe alții să denunțe ceea ce au crezut că nu pot să spună cu voce tare".

După mărturia făcută de fiul său, Richard Dreyfuss i-a dedicat un mesaj emoționant pe Twitter: "I love my son @harrydreyfuss more than I could explain with all the words in the world. And I am so incredibly proud of him right now."..."Îl iubesc pe fiul meu mai mult decât ar putea explica toate cuvintele din lume. Și sunt foarte mândru de el în aceste momente..."

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO GRAV, semne de DICTATURĂ! Opt milițieni l-au ridicat ABUZIV din stradă pe Marian Moroșanu și l-au dus la…

2 AVERTISMENT În România este în plină desfășurare jaful secolului. Un grup infracțional organizat, susținut de …

3 Imagini DRAMATICE! Jurnalistă de la Radio România luată cu salvarea după ce a fost scoasă de pe post pentru că…

4 VIDEO Dragnea, enumerat de New York Times printre DICTATORII din întreaga lume, cu Maduro și Kim Jong-un!

5 Document. Voi vedeți cum i adresează Dorneanu lui Dragnea? Cât de râmă poate să fie cineva să facă așa ceva?

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț