Fiul unui cunoscut om de afaceri din Argeş a fost arestat pentru tâlhărie

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Argeş a fost arestat pentru tâlhărie

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Argeş a fost arestat, duminică, pe 30 de zile, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, fiind acuzat că a furat dintr-un magazin peste 2.600 de lei, după ce a bătut vânzătoarea, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Potrivit imaginilor surprinse de camere, un tânăr a intrat, sâmbătă, într-un magazin la doar un minut de la deschiderea acestuia şi a cerut vânzătoarei un pachet de ţigări, după care a început să lovească femeia. Ajuns în spatele tejghelei, tânărul a continuat să lovească vânzătoarea, după care a luat din sertar 2.670 de lei, reprezentând încasările din ziua precedentă.

Atacul a durat doar 40 de secunde.

După vizionarea imaginilor, poliţiştii l-au identificat drept presupus autor pe Alexandru Mercan, în vârstă de 19 ani, fiul unui om de afaceri din Curtea de Argeş. Acesta a fost reţinut pe 24 de ore, iar duminică Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş a emis pe numele său mandat de arestare pe 30 de zile pentru tâlhărie. 

"Bărbatul a fost reţinut pe 24 de ore, iar azi (duminică - n.r.) a fost prezentat în faţa instanţei, care a decis arestarea lui preventivă pe 30 de zile", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”