Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei și rupe 4% din voturile Gabrielei Firea!

Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei și rupe 4% din voturile Gabrielei Firea!

Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei și rupe 4% din voturile Gabrielei Firea!

Actorul Florin Călinescu, preşedintele Partidului Verde, şi-a depus, marţi, candidatura în cursa pentru Primăria Capitalei, a anunţat Cristian Vlad Soare, prim-vicepreşedinte al acestei formaţiuni politice.

“Am reuşit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu şi-l va asuma: Bucureşti-Ilfov o singură comunitate, o administraţie suplă, modernă, un nivel de viaţă urbană ridicat aşa cum merită cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN şi SMART! Împreună construim Metropola Verde Bucureşti-Ilfov!”, a susţinut Soare, pe pagina sa de Facebook.

Conform unui sondaj consultat de Comisarul.ro, Florin Călinescu este cotat cu 4% în opțiunile de vot ale bucureștenilor, toate procentele fiind „rupte” din potențialul de vot al candidatului PSD, Gabriela Firea.

De asemenea, într-un material video postat pe pagina oficială a Partidului Verde, Cristian Vlad Soare a mai precizat că, deşi nu şi-a putut depune personal candidatura din cauza unor probleme de familie, Florin Călinescu va ieşi pe stradă alături de echipa sa pe durata campaniei electorale.

“Târziu în noapte am depus candidatura pentru preşedintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câştiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reţinut. Ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiţi fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minunată echipă de consilieri să construim împreună metropola verde Bucureşti-Ilfov, un proiect unic”, a afirmat prim-vicepreşedintele Partidului Verde.

Printre cei care şi-au depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti se numără Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan - candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu (Pro România), Ilan Laufer (Platforma Social Liberală - PSL), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală şi Alexandru Coită, preşedintele Partidului Republican.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea

5 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…