Florin Susanu, singura propunere a Consiliului de Administraţie la şefia TAROM (surse)

Florin Susanu, singura propunere a Consiliului de Administraţie la şefia TAROM (surse)

Florin Susanu este singura propunere a Consiliului de Administraţie la şefia operatorului naţional aerian TAROM, au declarat, joi, pentru AGERPRES, surse din domeniul transporturilor.

"Şedinţa Consiliului de Administraţie este încă în desfăşurare. Deocamdată, Florin Susanu este singura propunere pentru un mandat de director general interimar pe patru luni, cu posibilitate de prelungire cu încă două luni la TAROM", au precizat sursele.

Florin Susanu ar urma să înlocuiască pe Wolff Werner-Wilhelm, care a fost numit în funcţia de director general interimar al TAROM pe 20 noiembrie 2017.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, miercuri seara, că noul director general al TAROM va fi un om din domeniu, un om de meserie, care va ţine cu compania aeriană.

"Noul director general de la TAROM va fi mâine...(...) va fi un om care va ţine cu TAROM-ul, este din domeniu. (...) O să vedeţi că este un om de meserie. Eu vă spun atât: ce a fost până acum, a fost la TAROM epoca lui Tudose", a mai spus el.

Florin Susanu a mai ocupat funcţia de director general provizoriu al companiei TAROM, cu un mandat iniţial de o lună, el fiind numit în această poziţie pe data de 21 august 2017, după demisia lui Eugen Davidoiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...