Florinel Coman a adus FCSB mai aproape de titlu

Florinel Coman a adus FCSB mai aproape de titlu

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu

FCSB a făcut un nou pas spre titlu, graţie golului marcat de Florinel Coman (16), din lovitură liberă de la 20 de metri. FCSB a jucat foarte bine în prima jumătate de oră şi a mai avut o ocazie mare, prin Adrian Şut (12), care a tras din afara careului, dar portarul Răzvan Sava a respins mingea în transversală.

Cea mai mare ocazie a gazdelor a fost ratată de Daniel Bîrligea (73), care a şutat slab din 6 metri, portarul Ştefan Târnovanu a respins, iar atacantul clujean a trimis pe lângă.

Liderul a mai avut o ocazie bună, prin Darius Olaru (75), dar şutul său a fost respins de portarul Sava.

În final (90+9), fundaşul mauritan Aly Abeid a primit cartonaş roşu, pentru lovirea lui Octavian Popescu la o fază care a produs o încăierare la marginea terenului.

CFR Cluj a pierdut al doilea meci consecutiv acasă în play-off.

FCSB a câştigat toate cele patru partide din play-off.

În meciurile directe din sezonul regulat, FCSB s-a impus cu 1-0 acasă, iar meciul de la Cluj-Napoca s-a terminat nedecis, 1-1.

FC CFR 1907 Cluj - FC FCSB 0-1 (0-1), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj-Napoca A marcat: Florinel Coman (16).Cartonaş roşu: Aly Abeid (CFR, 90+9).

Arbitru: Sebastian Colţescu; arbitri asistenţi: Valentin Avram, Andrei Constantinescu (toţi din Bucureşti); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei) Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?