Foarte interesante amănunte!

Foarte interesante amănunte!

Hunter Biden s-a întâlnit cu tatăl său, vicepreședintele de atunci Joe Biden, la Casa Albă de mai multe ori, imediat după întâlnirile cu oficiali români, probabil în legătură cu o afacere importantă în care a fost implicat cu mogulul imobiliar român Gabriel Popoviciu.

Hunter s-a întâlnit cu Biden de trei ori din iulie 2015 până în martie 2016 pentru a-l ajuta pe Popoviciu cu o „condamnare care decurge din cumpărarea unui teren de 550 de acri de teren deținut de guvern pentru o reducere mare", a raportat New York Post de pe laptopul lui Hunter scrie Breitbart.

CALENDARUL VÂNĂTORULUI

29 iulie 2015

ora 12. Convornire cu fostul șef al FBI Louis Freeh, care îl reprezintă pe Popoviciu

Întâlnire în aceeași zi cu Joe Biden la reședința tatălui său din US Naval Observatory

29 martie 2016

Întâlnire cu ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, la Washington D.C.
Întâlnire cu Joe Biden la Observatorul Naval al SUA

17 noiembrie 2015 Întoarcere din călătoria în România
19 noiembrie 2015 „Mic dejun cu tata" la Observatorul Naval al SUA

Întâlnirile contrazic declarația lui Joe Biden că nu a fost implicat în schemele de afaceri ale familiei Biden. De fapt, de șapte ori în total, Biden și echipa sa au deviat sau au negat implicarea în afacerea de familie. „Nu am vorbit niciodată cu fiul meu despre afacerile lui de peste mări", a spus Joe Biden.

O serie de aliați ai familiei Biden au fost, de asemenea, implicați în înțelegere pentru a-l ajuta pe Popoviciu să scape de condamnare, potrivit New York Post. Dar Popoviciu a fost însă condamnat și condamnat la șapte ani de închisoare. Popoviciu nu a executat pedeapss și a fugit în Anglia, de unde guvernul român încearcă să-l extrădeze.

Aliații lui Biden desfășurați pentru a-l ajuta pe Popoviciu sunt Mark Gitenstein, fost oficial în tranziția administrației Obama și fost ambasador în România, fostul director FBI Louis Freeh și Eric Schwerin, președintele firmei de investiții a lui Hunter Biden Rosemont Seneca Partners. Potrivit laptopului lui Hunter Biden, Gitenstein și Freeh au vorbit cu Hunter Biden de mai multe ori în perioada în care Hunter s-a întâlnit cu Joe Biden la Observatorul Naval.

„O persoană familiarizată cu aranjamentele a spus pentru The Post că fiul președintelui a avut un acord direct cu Popoviciu, care a strâns „milioane" pentru el și pentru asociați", a raportat Jon Levine de la Post.

Nu este prima dată când Joe Biden conduce întâlniri de afaceri de familie la Casa Albă în calitate de vicepreședinte. Joe Biden s-ar fi întâlnit la Casa Albă cu doi directori chinezi din domeniul energiei care au lucrat cu o companie legată de PCC, Wanxiang, pe 25 iulie 2014, între orele 11 a.m. și 12.15 p.m., arată e-mailurile de pe laptopul lui Hunter.

Documentația de pe laptop arată că Joe Biden a fost implicat în afacerea familiei de cel puțin 19 ori în nouă ani. Potrivit unui sondaj Harris, 58% dintre alegători cred că Joe Biden a jucat un rol în afacerea familiei sale. Șaizeci la sută spun că Hunter Biden a vândut „influență și acces" la președinte.

Rep. Matt Gaetz (R-FL) a dezvăluit în exclusivitate pentru Breitbart News în august că republicanii din Camera se pregătesc să investigheze afacerea familiei Biden cu posibila creare a unui comitet restrâns după ce probabil că republicanii vor castiga Camera la alegerile intermediare. Gaetz a remarcat că Rosemont Seneca va fi o prioritate de vârf pentru republicanii Camerei, deoarece poate implica „trafic de influență extrem de sofisticat" în cadrul familiei Biden. Este responsabilitatea Congresului să adopte legi care „asigură că nu avem o primă familie compromisă", a adăugat el. „Trebuie să înțelegem cum influența în guvernul nostru a fost cumpărată și vândută prin diferitele entități ale lui Hunter Biden".

Procurorul american desemnat de Trump, David Weiss, îi investighează în prezent pe Hunter și asociații pentru încălcări fiscale și mințind forțele de ordine cu privire la achiziționarea ilegală a unei arme de foc, a raportat CNN.

Procurorul general adjunct al Diviziei de Securitate Națională a Departamentului de Justiție (DOJ), Matthew Olsen, i-a confirmat joi lui Gaetz, într-o audiere în Congres, că agenția îl investighează pe Hunter Biden


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa