Fost țucălar al Elenei Udrea, numit de Dăncilă secretar de stat la Ministerul Energiei! S-a înscris în PSD acum o lună!

Fost țucălar al Elenei Udrea, numit de Dăncilă secretar de stat la Ministerul Energiei! S-a înscris în PSD acum o lună!

A fost omul de încredere al lui Traian Băsescu și al Elenei Udrea, iar acum a ajuns om de bază în echipa Vioricăi Dăncilă! Radu Cristescu, fost vicepreședinte al PMP, dat afară din partid de Băsescu, a fost numit de premier secretar de stat în Ministerul Energiei, acolo unde nu mai există ministru, după demisia lui Anton Anton, de la ALDE.

Decizia luată de Viorica Dăncilă a fost publicată în Monitorul Oficial. Cristescu a intrat în PSD la începutul lunii august. „În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Radu-Mihai Cristescu se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Cristescu a fost exclus din PMP în 2018, iar în 11 iunie anul acesta a depus, la Parchetul General, un denunţ împotriva lui Traian Băsescu, ca urmare a informaţiilor privind colaborarea acestuia cu Securitatea, acuzându-l pe fostul preşedinte de fals şi uz de fals.

”Azi am depus un denunţ la Parchetul General împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu. Având în vedere datele aparute in mass media din care reiese faptul că a deţinut calitatea de colaborator al Securităţii, nu avea dreptul de a candida şi de a fi ales în funcţia de Preşedinte al României – functţe pe care a deţinut-o pe parcursul unui număr de două mandate şi respectiv de fi inclus in anul 2016 pe listele la alegerile parlamentare şi inclusiv nu avea dreptul de a candida şi de a fi ales in functia de senator în Parlamentul României şi de asemenea nu avea dreptul de a candida la alegerile europarlamentare din 2019”, a scris atunci Cristescu pe Facebook.

Tot Cristescu a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că sora sa l-a arestat pe Dinu Patriciu la ordinul lui Băsescu și că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost și el băgat după gratii tot la ordinul fostului președinte al României, deranjat de legătura edilului cu Elena Udrea.

Radu Cristescu, fost lider PMP și apropiat al Elenei Udrea, s-a înscris în PSD acum o lună: Am răspuns afirmativ şi cu onoare invitaţiei doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă

Redăm mai jos integral postarea lui Cristescu de pe Facebook:

Fac politică, oficial de cinci ani, din pasiune și cu pasiune. Mulți dintre Dvs. mă cunoașteți și îmi cunoașteți principiile și motivația cu care lupt. Cred în români, în puterea și dorința lor de a construi o țară mai bună, mai unită, mai senină.

Pentru a reuși să schimbi și să sprijini un popor trebuie să lucrezi împreună cu oameni care vor aceleași lucruri!

Mi-am început parcursul alături de un partid, pentru progresul românilor, loial unui om, am construit pentru viitor, dar am realizat pe parcurs că loialitatea poate fi privită ca slăbiciune, iar viziunea mea nu a mai avut ecou.

În toată această perioadă, am avut propuneri multiple de a adera la toate partidele importante și mari din România.

Am ales în ultimul an să colaborez cu partide mici, cu oameni inimoși, români adevărați și le mulțumesc pentru oportunitate!

Am realizat însă că pentru a influența în bine trebuie să alegi un motor puternic!

Trăim într-o societate dezbinată, în care tot ce se întâmplă negativ este sub „sigla” #muiepsd din cauza unor greșeli pe care Partidul Social Democrat și le asumă și le îndreaptă, dar și din cauza unei opoziții PNL și USR slabe, corupte și condusă de oameni de moralitate cel puțin îndoielnică.

Avem nevoie de unitate, de armonie, de reconstrucție!

PSD-ul se schimbă, iar eu cred în această schimbare, PSD-ul reformat este cea mai bună soluție pentru români.

Am răspuns afirmativ și cu onoare invitației doamnei prim ministru Viorica Dăncilă de a mă alătura acestei mișcări noi!

Cred că vom reuși să demonstrăm românilor că ideologia, programul de guvernare, ideile progresiste și binele cetățenilor sunt acum pe primul plan!

Mă cunoașteți! Fac politică din pasiune și cu pasiune! Pentru noi toți! Pentru români! Cristescu și Udrea la IKEA

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

2 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”