Fostă concurentă de la „Insula Iubirii”, acuzații dure la adresa lui Radu Vâlcan: „M-a întrebat care îmi este tariful”

Fostă concurentă de la „Insula Iubirii”, acuzații dure la adresa lui Radu Vâlcan: „M-a întrebat care îmi este tariful”

La doar puțin timp după încheierea celui de-al şaptelea sezon al reality-show-ului „Insula Iubirii”, o fostă concurentă a decis să spună lucrurilor pe nume. Elena Stroe, căci despre ea este vorba, a lansat acuzații dure la adresa lui Radu Vâlcan.

O fostă concurentă lansează acuzații dure la adresa lui Radu Vâlcan. Foto: Antena 1 (Arhivă)

În primă instanță, atitudinea producătorilor era de prietenie. Aveai senzația ca te susțineau, că sunt empatici. Însă era doar de fațadă. Odată ajunși în Thailanda, lucrurile au început să se schimbe, puțin câte puțin”, a mărturisit Elena Stroe, care a participat la cel mai dur test de fidelitate în anul 2016, în sezonul doi al emisiunii.

Fosta concurentă a declarat pentru Libertatea că, deși nu a fost hărțuită sexual precum celelalte fete, a fost victima abuzului verbal și emoțional.

Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare. M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (n.red monedă thailandeză, 39 de lei) sunt suficienți pentru mine”, a declarat Elena Stroe.

Fiind contactat de sursa citată, prezentatorul reality-show-ului Radu Vâlcan nu a dorit să facă declarații în legătură cu acuzațiile care îi sunt aduse.

De asemenea, la începutul lunii august a acestui an , Centrul Filia, o organizație feministă care luptă pentru drepturile femeilor, a vorbit într-o postare publicată pe Facebook despre derapajele din emisiune.

„Hai să vorbim din nou despre Temptation Island - Insula Iubirii, comportamentele toxice și abuzive pe care le vedem în această emisiune și conversațiile din jurul lor.

De nenumărate ori, am observat încălcări ale consimțământului participanților, atât din partea concurenților, cât și a ispitelor. Unul dintre cele mai grave abuzuri a fost prezentat în ediția de pe 28 iulie, când un concurent a luat mâna partenerei sale de date și a așezat-o pe penisul lui”, se arată în postarea cu pricina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?