Fosta Dana Grecu, declarații INCENDIARE la Antena 3! Gâdea și Badea făceau fețe-fețe! „Revolta oamenilor e reală și justificată!”

Fosta Dana Grecu, declarații INCENDIARE la Antena 3! Gâdea și Badea făceau fețe-fețe! „Revolta oamenilor e reală și justificată!”

Momente șocante la Antena 3, în direct, la o oră de maximă audiență, în emisiunea lui Mihai Gâdea! Dana Chera, fostă Grecu, a spus că revolta oamenilor- câți au fost ei, 50-60.000- e reală și justificată. Gâdea și Badea, pe care rămăsese camera în timp ce vorbea, prin telefon Dana Chera, păreau înlemniți. Gâdea a încercat, bâlbâind ceva, s-o scoată din emisie pe motiv că nu se aude bine! Însă ea s-a făcut că nu aude și și-a continuat acuzațiile!

Cum s-a întâmplat? Culmea este că s-a întâmplat după un calup clar de dezinformare, în care Gâdea încercase să acrediteze ideea că niște „mascați”, cu glugi și fulare puse la gură!!!!, s-au aflat printre manifestanții de sâmbătă seara. Numai că l-a băgat în direct pe Radu Tudor care a vorbit despre membrii galeriilor și i-a ucis subiectul „incendiar”. Ca o paranteză, se pare că și Jandarmeria intoxică în continuare vorbind despre persoanele care și-au acoperit fața. Mai mult, prelungește intoxicarea cu pericolul armei de jucărie. Dar nu ne spune cine este persoana la care a fost găsită și dacă prezintă legături suspecte cu vreo altă persoană dintre cele care organizează protestele. Fix ca la RTV.

Dar să revenim. De la mascați s-a trecut la Formularul 600. Atunci a fost sunată Dana Chera. „E vorba despre bani. Au promis foarte multe chestii și n-au bani să le pună în practică, despre asta vorbim. Însă, înainte de a vorbi despre Formularul 600 vreau să vă spun ceva. Revolta oamenilor- câți au fost ei, 50-60.000- e reală și justificată. De la asta trebuie pornit, de la faptul că cei care protestează în stradă au dreptate să fie frustrați și nemulțumiți. După toate măsurile imbecile, să mă scuzați, luate de-a lungul anilor. Ca și acum cu legile Justiției. Se simte în societate acest sentiment. Repet, de la asta trebuie pornit. Imbecilitatea cu Formularul 600 nu este decât încă o dovadă a nesimțirii celor aflați la putere. Nu numai a celor de acum, bineînțeles„, a spus Dana Chera.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante