Fosta iubită a Roxanei Vancea s-a sinucis

Fosta iubită a Roxanei Vancea s-a sinucis

Roxana Vancea este în doliu, după ce una dintre cele mai bune prietene de-ale ei, dar și fostă iubită, s-a sinucis. Elena este antrenoarea de fitness cu care vedeta se săruta și își confirmase bisexualitatea, anunță România TV.

Sexoasa brunetă era emigrată în Spania cu câteva luni în urmă, unde părea să fie fericită alături de bărbatul pe care îl iubea. Cu toate acestea, un mesaj bizar, apărea pe contul ei de socializare, îîn urmă cu câteva zile, scrie Wowbiz.ro.

”Afisezi ce doresti pe fb Sau insta, dar vorbeste putin ca faci praf cand nu stii de la ce adresa chemi taxiul dimineata! No hate! It all about love!”, a fost ultimul mesaj pe contul ei de socializare. Iar apoi, vestea că ar fi murit a lovit ca o bombă, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă.
 

Citește și: Gabriela Firea plantează bomba la ușa Guvernului: ‘Avem de toate, dar sunt prost organizate’

”Imi pare nespus de rau pentru sufletul tau si al copilului care nu a fost sa fie, am avut niste banuieli , am simțit, imi pare rau ca nu am insistat sa incerc sa te salvez”, ”Dumnezeu sa te ierte... ai dus multe lupte in sufletul tau... sper sa iti găsești liniștea acolo unde ai ales sa pleci!”,

”Mult, mult prea devreme. Doar D zeu știe ce era in sufletul tău! Drum lin!”, Când viata te străpunge si esti slab fara nicio putere ai cele mai rele gânduri, raul te domina si te duce pe cai greșite, tu draga mea prietena ai fost atat de puternica... iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat.....

Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te primească în casa lui si daca în viata asta nu ai avut parte de fericirea si iubirea pe care ti ai dorit-o acolo iti doresc sa iti găsești liniștea și sa te odihnești in pace! Dumnezeu sa te ierte!”, sunt câteva dintre comentariile și mesajele de condoleanțe.

Roxana Vancea nu a ascuns niciodată că are o latură care o face să fie mai apropiată de femei și chiar a recunoscut că a avut câteva aventuri cu unele prietene, motivând că acestea sărută mai bine decât bărbații.

„Elena e iubita mea. Imi plac si femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai speciala. Doar ea”, spunea Vancea în urmă cu câțiva ani.content-image


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Liderul unui temut clan de lângă București, asasinat în SUA. A fost executat de mafia românească pentru 200.00…

3 Palatul Regal şi Cazinoul din Mamaia, pierdute definitiv printr-o sentinţă revoltătoare care-i uşurează viaţa …

4 Balamuc la vârful Poliției Române? / Gavriș fusese numit vineri seară, chiar în timp ce era la Hanul lui Manuc, …

5 Liberalizarea pieței energiei / Care este diferența între prețul din serviciul universal și cea mai mică ofert…