Fostul „PAZNIC” al lui Nicu Ceaușescu, PĂPUȘARUL lui Klaus Iohannis! Amănunte INCENDIARE!

Fostul „PAZNIC” al lui Nicu Ceaușescu, PĂPUȘARUL lui Klaus Iohannis! Amănunte INCENDIARE!

După ce s-a luat ceara de pe cepul la Băsescu, și s-a trecut puțin prin dulapul cu scheleți al lui Marian Munteanu, se dă drumul la povestea dintre omul de la Secu' și Klaus Iohannis. A, v-ați închipuit că fostul primar de la Sibiu a ajuns pentru că era deștept și frumos, și însurat cu Răvășitoarea, în poziția de candidat la prima funcție în stat? Răspuns greșit! Și se va ajunge și la Grupul de la Cluj, din PSD... Pe aceeași filieră! 

Da, după 1998, omul care l-a ridicat în politica mare pe Klaus Iohannis, folosindu-și vechile relații mai întâi pe plan local și apoi la nivel de rețea, este fostul paznic, a se citi securist, trimis de Elena Ceaușescu la Sibiu să-l ocrotească pe Nicu Ceaușescu. După „evenimente”, personajul a rămas în Sibiu. Unde, ce să vezi, a devenit un prea prosper om de afaceri.

Mai ales că nașul său, în a cărui casă din Sibiu a locuit multă vreme, fusese unul dintre morții de la Revoluție. A, cine era nașul? Păi, unul Vasile Milea, dacă vă spune numele ceva...

Dar, deocamdată, ne oprim aici. Nu înainte de a vă face cunoscut faptul că unul dintre cei care-și petreceau sâmbetele și duminicile pe la Sibiu, ca musafir al acestui personaj, se numea Virgil Măgureanu. Și ăsta tot un nume cunoscut, nu-i așa?

P.S. Ion Țiriac: „Pe Klaus Iohannis îl știu de mult timp. Îl știu de vreo 18 ani. Am făcut împreună mai multe televiziuni. Am făcut televiziuni pentru nemți.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk

2 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

3 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

4 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

5 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer