Fostul „PAZNIC” al lui Nicu Ceaușescu, PĂPUȘARUL lui Klaus Iohannis! Amănunte INCENDIARE!

Fostul „PAZNIC” al lui Nicu Ceaușescu, PĂPUȘARUL lui Klaus Iohannis! Amănunte INCENDIARE!

După ce s-a luat ceara de pe cepul la Băsescu, și s-a trecut puțin prin dulapul cu scheleți al lui Marian Munteanu, se dă drumul la povestea dintre omul de la Secu' și Klaus Iohannis. A, v-ați închipuit că fostul primar de la Sibiu a ajuns pentru că era deștept și frumos, și însurat cu Răvășitoarea, în poziția de candidat la prima funcție în stat? Răspuns greșit! Și se va ajunge și la Grupul de la Cluj, din PSD... Pe aceeași filieră! 

Da, după 1998, omul care l-a ridicat în politica mare pe Klaus Iohannis, folosindu-și vechile relații mai întâi pe plan local și apoi la nivel de rețea, este fostul paznic, a se citi securist, trimis de Elena Ceaușescu la Sibiu să-l ocrotească pe Nicu Ceaușescu. După „evenimente”, personajul a rămas în Sibiu. Unde, ce să vezi, a devenit un prea prosper om de afaceri.

Mai ales că nașul său, în a cărui casă din Sibiu a locuit multă vreme, fusese unul dintre morții de la Revoluție. A, cine era nașul? Păi, unul Vasile Milea, dacă vă spune numele ceva...

Dar, deocamdată, ne oprim aici. Nu înainte de a vă face cunoscut faptul că unul dintre cei care-și petreceau sâmbetele și duminicile pe la Sibiu, ca musafir al acestui personaj, se numea Virgil Măgureanu. Și ăsta tot un nume cunoscut, nu-i așa?

P.S. Ion Țiriac: „Pe Klaus Iohannis îl știu de mult timp. Îl știu de vreo 18 ani. Am făcut împreună mai multe televiziuni. Am făcut televiziuni pentru nemți.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”