Fostul premier italian Silvio Berlusconi, externat după spitalizarea pentru un control de rutină (surse)

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, externat după spitalizarea pentru un control de rutină (surse)

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost externat miercuri din spitalul San Raffaele din Milano, unde fusese admis luni pentru un control de rutină , a afirmat o sursă din cadrul partidului său Forza Italia, transmite joi Reuters.

Într-un comunicat emis anterior miercuri, Forza Italia anunţa că Berlusconi - care fusese spitalizat în ianuarie la Monaco din cauza unor probleme cardiace - era la San Raffaele pentru monitorizare clinică şi ajustarea unui tratament în curs.

Înainte de internare, magnatul media în vârstă de 84 de ani a locuit la reşedinţa sa din orăşelul Arcore de lângă Milano, a menţionat o a două sursă din partid. 'Va trebui să se odihnească o vreme', a adăugat aceasta.

Berlusconi nu a putut fi prezent în cursul dimineţii de miercuri la şedinţa de judecată de la Milano într-un proces în care este implicat.

În septembrie trecut, Berlusconi a supravieţuit maladiei COVID-19, despre care a spus că a fost 'cea mai periculoasă provocare a vieţii' sale. Perioada de recuperare şi-a petrecut-o în mare parte în casa din Provence a fiicei sale Marina.

El a trecut în 2016 printr-o intervenţie majoră pe cord şi a suferit şi de cancer de prostată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”