Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja anunță că a fost implicat într-un accident rutier în care și-a pierdut viața o persoană

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja anunță că a fost implicat într-un accident rutier în care și-a pierdut viața o persoană

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja anunță, pe Facebook, că a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada 3. În urma accidentului, o persoană din altă mașină și-a pierdut viața. Obreja spune că nu are niciun fel de vină pentru producerea accidentului, mașina sa fiind lovită din spate de un alt autovehicul.

Fostul președinte al Federației Române de Box a făcut acest anunț pe Facebook.

"Din păcate, am fost implicat într-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rău. Grav este că o persoana dintr-un alt autovehicul a decedat", a scris Obreja.

Fostul președinte al Federației Române de Box mai spune că atât el, cât și soția și copiii săi sunt nevătămați. El dă asigurări că nu are niciun fel de vină pentru producerea accidentului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc