Fostul socru nu îl are deloc la inimă pe Dinu Maxer. Tatăl Deei spune că „a scăpat de chinul vieții ei”

Fostul socru nu îl are deloc la inimă pe Dinu Maxer. Tatăl Deei spune că „a scăpat de chinul vieții ei”

Fostul cuplu Deea și Dinu Maxer ajunge, din nou, în centrul atenției. Divorțul celor doi artiști a fost anunțat în martie 2023, eveniment care atât fanilor, cât și prietenilor apropiați le-a ridicar mari semne de întrebare.

Romeo, tatăl Deei, îl atacă pe Dinu Maxer FOTO Arhivă

Din exterior, relația părea una foarte solidă. Recent, socrii par să-și fi pierdut răbdarea și au adus la lumină detalii explozive despre fostul ginere.

Fiecare dintre cei doi foști soți și-a găsit repede alinarea în brațele altcuiva . Deea Maxer formează acum un cuplu cu Robert Drilea, în timp ce Dinu Maxer s-a îndrăgostit de coregrafa Magdalena Chihaia.

Părinții Deei nu par să-l fi îndrăgit prea mult pe fostul lor ginere. Tatăl Deei, Romeo, a explodat într-un comentariu aprig pe rețelele de socializare, etichetându-l pe Dinu Maxer drept „domnul Fitze”. Ba mai mult, el a afirmat că Deea „a scăpat de chinul vieții ei și al nostru”, declarație care a stârnit un val de controverse.

Romeo Maxer, tatăl Deei, atacă în forță

În dialogul tensionat cu o fană a Deei, tatăl acesteia și-a exprimat furia și nemulțumirea față de fostul ginere. „Dl. fitze Maxer” a devenit ținta acerbă a atacurilor verbale, iar comentariul tatălui a făcut înconjurul internetului.

Desigur, acest episod nu s-a încheiat aici, cu Romeo adăugând și alte replici, precum: „Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”.

Într-un schimb de replici incisive, o fana nu s-a sfiit să adauge o notă ironică și la adresa noului partener al Deei, Robert Drilea, numindu-l „mecanic auto”. Cu replică la fel de acidă, Romeo Maxer a corectat: „Este dealer auto”.

Deea, reproșuri la adresa fostului soț

Singurul moment în care Deea a dat din casă în ce privește divorțul de Dinu Maxer a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde aceasta i-a reproșat fostului soț că (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat