Fotbal - CM 2018: "Pentru Cavani, poate fi dificil să se recupereze", a avertizat coechipierul său Luis Suarez

Fotbal - CM 2018: "Pentru Cavani, poate fi dificil să se recupereze", a avertizat coechipierul său Luis Suarez

Atacantul uruguayan Luis Suarez a avertizat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pentru partenerul său Edinson Cavani, accidentat în cursul meciului cu Portugalia din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, "ar putea fi dificil să se recupereze" până la meciul cu Franţa de vineri.

"Cavani este vital, ţinând cont de clasa sa ca jucător, ţinând cont de tot ce arată de fiecare dată când joacă la echipa naţională. Ce face în general, eforturile fizice, toată lumea vede ce aport are pentru echipă", a adăugat Suarez.

"Dar nu va fi uşor în termeni de recuperare, mai ales că nu sunt prea multe zile la dispoziţie. Ştiu că Edi vrea, are dorinţă, atitudine, devotament, forţă şi că va face tot ce depinde de el pentru a fi în teren", a mai spus Luis Suarez. Uruguay s-a antrenat marţi fără cel mai bun marcator al său la turneul din Rusia (trei goluri).

Edinson Cavani a suferit o "leziune edematoasă" la pulpa piciorului stâng, "fără ruptură de fibre musculare", conform unui comunicat al Federaţiei uruguayene (AUF) dat publicităţii luni seara, în care nu s-a precizat însă dacă jucătorul lui PSG, accidentat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, va fi restabilit la timp pentru meciul cu Franţa, de vineri, din sferturile de finală.

"Un examen imagistic a fost realizat jucătorului Edinson Cavani, care a confirmat o leziune edematoasă la muşchiul intern de la pulpa piciorului stâng, fără ruptura fibrelor musculare", a anunţat federaţia uruguayană, precizând că jucătorul "nu este bine" şi că va "efectua o muncă diferenţiată şi o readaptare psihologică".

"Am simţit o durere, am resimţit o usturime la o acţiune şi nu am mai putut continua", a explicat Cavani după ieşirea de pe teren, în min. 74 al meciului din optimile de finală cu Portugalia (2-1). AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...