Fotbal - CM 2018: Presa online din Germania înfierează "Mannschaft"-ul

Fotbal - CM 2018: Presa online din Germania înfierează "Mannschaft"-ul

''I-a văzut cineva pe campionii noştri mondiali?'', a titrat marele cotidian popular Bild, în timp ce jurnalele germane online nu au menajat nici ele echipa de fotbal a Germaniei, învinsă cu 1-0 de Mexic în meciul de debut la Cupa Mondială din Rusia, informează AFP.

Bild a ales ironia pentru a-şi exprima decepţia: "I-a văzut cineva pe campionii noştri mondiali? În orice caz, ei nu s-au aflat pe teren la Moscova", a scris editorialistul, care a adăugat umor: "În ultimele luni, noi am tot vorbit de un posibil boicot al Cupei Mondiale din cauza situaţiei politice. Dar nu ne aşteptam la ce au pus în practică pe teren jucătorii lui Jogi (Loew) încă de la primul lor meci!".

Pentru ediţia online a marelui cotidian munchenez Sueddeutsche Zeitung, "există motive de nelinişte".

"De multă vreme o echipă a Germaniei nu s-a arătat atât de dezordonată şi neputincioasă ca în această seară cu Mexic", a scris Sueddeutsche Zeitung, adăugând: "Impresia se confirmă. 11-le german cel mai vârstnic din 2002 şi-a atins vârful capacităţilor sale în urmă cu patru ani".

"Campioni mondiali încă timp de trei săptămâni", a ironizat Zeit online.

"Fiesta Mexicana: start ratat pentru Germania" a titrat FAZ din Frankfurt.

Kicker, revista specializată în fotbal, a rămas în limitele analizei sportive: "Germania a pierdut meciul său de deschidere pentru prima oară la Cupa Mondială din 1982. O tactică inteligentă a mexicanilor a dus la căderea echipei selecţionerului Joachim Loew".

Campioana mondială en titre, Germania, a fost învinsă surprinzător de selecţionata Mexicului cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Golul mexicanilor a fost înscris de Hirving Lozano (min. 35). AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească