Fotbal - Copa America: Messi se aşteaptă la ''un meci foarte echilibrat'' împotriva Braziliei

Fotbal - Copa America: Messi se aşteaptă la ''un meci foarte echilibrat'' împotriva Braziliei

Fotbalistul argentinian Lionel Messi se aşteaptă la "un meci foarte echilibrat" împotriva Braziliei în semifinalele Copei America, după ce echipa "albiceleste" a învins în sferturi Venezuela cu 2-0, relatează AFP.

"Va fi un meci foarte echilibrat, cum au fost toate meciurile la această Copa. Şi Braziliei i-a fost greu să se califice", a declarat atacantul în zona mixtă a stadionului Maracana.

Joi, Brazilia, gazda turneului şi mare favorită, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Paraguay, după 0-0 la capătul a 120 de minute.

"Este greu de spus cine va fi favorită între Argentina şi Brazilia, dar în această Copa America, oricine poate învinge pe oricine", a subliniat Messi. "Îi respectăm, ştim ce înseamnă Brazilia. S-au calificat foarte greu, însă au jucători ce pot face diferenţa", a adăugat jucătorul Barcelonei.

Legat de evoluţiile sale, Messi, care a marcat doar un gol în patru meciuri (din penalty, în remiza cu Paraguay, 1-1), a recunoscut că nu este în cea mai bună formă: "nu este cea mai bună Copa America a mea".

Argentina, care nu a mai câştigat nicio competiţie din 1993, a eşuat în finală la ultimele două ediţii ale Copei America, învinsă de Chile la lovituri de departajare.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

2 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.

3 Noi detalii despre românca ucisă de rechin în Egipt

4 Cum a găsit CNSAS documentele olografe care au dovedit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei