Fotbal - EURO 2020: Emmanuel Macron aprobă revenirea lui Karim Benzema la naţionala Franţei

Fotbal - EURO 2020: Emmanuel Macron aprobă revenirea lui Karim Benzema la naţionala Franţei

Preşedintele francez Emmanuel Macron a salutat miercuri revenirea atacantului Karim Benzema la naţionala Franţei şi şi-a exprimat încrederea în selecţionerul Didier Deschamps, transmite France Football.

"Am încredere deplină în Didier Deschamps", a explicat Emmanuel Macron când a fost întrebat de presă în legătură cu revenirea lui Karim Benzema în echipa Franţei.

"Cred că a făcut alegerea corectă. Este cea mai bună echipă posibilă. Trebuie ca alchimia să se lege între ei (jucătorii - n .r.)", a continuat preşedintele, care va asista miercuri seară la finala Cupei Franţei dintre PSG şi Monaco.

"Există două funcţii foarte greu de îndeplinit: preşedinte al Republicii şi selecţioner, fiindcă 68 de milioane de oameni cred că se pricep cel mai bine", a spus zâmbind Macron.

Benzema revine în lotul Franţei după aproape şase ani, urmând să participe la EURO 2020. Benzema nu a mai evoluat pentru "Les Bleus" din 2015, ca urmare a scandalului legat de afacerea "Sextape". AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…