Fotbal - EURO 2020: Englezii sunt mai puternici decât noi, declară selecţionerul Italiei

Fotbal - EURO 2020: Englezii sunt mai puternici decât noi, declară selecţionerul Italiei

Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, este conştient că elevii săi vor avea o misiune dificilă în faţa reprezentativei Angliei, duminică seara, în finala EURO 2020, dar speră că suporterii italieni vor fi cei care se vor bucura la finalul meciului de pe stadionul Wembley.

"Anglia este puternică. Are jucători foarte puternici, inclusiv pe banca de rezerve. Însă şi noi, dacă am ajuns până aici, avem calitate. Dar este clar, din punct de vedere fizic, sunt mai puternici decât noi. Fotbalul se joacă însă cu mingea pe teren şi sper ca noi să ne descurcăm mai bine. Uneori, cei mai mici sunt cei care câştigă, s-a mai întâmplat asta în trecut", a declarat Mancini în cursul unei conferinţe de presă.

"Sper ca la final, suporterii noştri să fie cei care se bucură. În timpul meciului trebuie să ne gândim la altceva, să ne facem jocul şi să ne apărăm bine. Există multă pasiune pentru fotbal în Anglia, la fel ca şi în Italia. Va fi un meci mare, pe un stadion plin, este un lucru minunat pentru amatorii de fotbal", a adăugat selecţionerul italian.

Căpitanul Squadrei Azzurra, Giorgio Chiellini, este conştient la rândul său de forţa naţionalei Three Lions. "I-am văzut pe englezi ca fiind cei mai puternici de pe cealaltă jumătate a tabloului. Faptul că joacă acasă îi ajută, desigur, au evitat deplasările, însă aşa au stat lucrurile şi pentru noi, în primele trei meciuri (disputate la Roma - n.red). Nu există polemică din partea mea, va fi un meci bun pentru toţi amatorii fotbalului, iar cel mai bun să câştige", a spus Cheillini.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră