Fotbal - EURO 2020: Francezul Benjamin Pavard a fost inconştient "10-15 secunde" în timpul meciului cu Germania

Fotbal - EURO 2020: Francezul Benjamin Pavard a fost inconştient "10-15 secunde" în timpul meciului cu Germania

Fotbalistul francez Benjamin Pavard a dezvăluit că a fost inconştient "10-15 secunde" în timpul meciului de marţi cu Germania, de la EURO 2020, după ce s-a prăbuşit în urma unei ciocniri cu un jucător al echipei adverse, Robin Gosens, transmite presa internaţională.

Foto: (c) Alexander Hassenstein POOL/EPA

"A fost un şoc. M-am prăbuşit complet un moment. Din fericire, mi-am revenit repede şi după aceea a fost mai bine. De aceea am putut să continuu să joc", a declarat Pavard.

Deocamdată nu se ştie dacă medicii îi vor permite fundaşului francez să joace în al doilea meci din faza grupelor, împotriva Ungaria.

Regulamentul UEFA prevede că staff-ul medical al echipelor trebuie să dovedească o prudenţă extremă în cazul accidentărilor la cap.

Momentul în care Gosens l-a făcut KO pe Pavard a amintit de semifinala Cupei Mondiale 1982, cu ieşirea pe targă a fundaşului francez Patrick Battiston după intrarea violentă a portarului german Harald Schumacher.

Franţa a câştigat cu 1-0 meciul de marţi împotriva Germaniei , de la Munchen.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu