Fotbal - EURO 2020: ''Înfrângerea doare, mai ales că se datorează golului meu în propria poartă'', a spus Hummels

Fotbal - EURO 2020: ''Înfrângerea doare, mai ales că se datorează golului meu în propria poartă'', a spus Hummels

Fundaşul central german Mats Hummels a afirmat, pe reţelele de socializare, că înfrângerea suferită în faţa Franţei a rănit întreaga echipă şi în mod special pe el, deoarece golul înscris în propria poartă a stabilit soarta partidei, informează agenţia EFE.

"Înfrângerea ne doare pe toţi, dar în special pe mine pentru golul înscris în propria poartă", a precizat Hummels.

"Am dat totul şi am dus o luptă grozavă. Ştim, de asemenea, că ne putem îmbunătăţi jocul. Dar s-a văzut că vrem să participăm la acest turneu, că vrem să generăm entuziasm şi să avem succes", a adăugat Hummels.

Autogolul lui Hummels a fost primul al unei reprezentative germane la un Campionat European şi primul la un turneu după 1978, când Berti Vogts a înscris şi el în propria poartă.

Campioana mondială Franţa a învins echipa de fotbal a Germaniei cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe Fussball Arena din Munchen, în meciul său de debut în Grupa F a turneului final EURO 2020.

Franţa a câştigat duelul ultimelor două campioane mondiale printr-un autogol, marcat de Mats Hummels (20).
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale