Fotbal - EURO 2020: Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, va fi prezent la Bucureşti la meciul Franţa - Elveţia

Fotbal - EURO 2020: Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, va fi prezent la Bucureşti la meciul Franţa - Elveţia

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, va fi prezent, luni seara, în tribunele Arenei Naţionale din Bucureşti la meciul Franţa - Elveţia din optimile de finală ale EURO 2020, a anunţat, duminică, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

"Vreau să confirm prezenţa preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, mâine la Bucureşti, care a răspuns favorabil invitaţiei noastre. El va asista bineînţeles la meciul din optimile de finală ale Campionatului European de pe Arena Naţională. Prezenţa sa la Bucureşti este un mesaj de încredere şi un semn de recunoaştere privind buna organizare a EURO 2020 la Bucureşti", a declarat oficialul FRF într-o conferinţă de presă .

"Am primit un feedback pozitiv din partea tuturor echipelor naţionale care au fost la Bucureşti, din partea tuturor furnizorilor şi a tuturor celor angrenaţi. Iar acest succes nu ar fi putut fi înregistrat dacă nu am fi beneficiat de peste 2.500 de persoane care au stat în spatele fiecărui meci organizat la Bucureşti", a adăugat Burleanu.

Preşedintele FRF a menţionat că echipa naţională a României ar fi putut atinge faza optimilor de finală ale Campionatului European dacă s-ar fi calificat. "Ratarea calificării este un regret pentru că aşa cum au arătat meciurile, şi cred că suntem toţi de acord, România ar fi putut să iasă din grupe cu siguranţă la acest EURO 2020", a precizat Burleanu.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală: Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina - Austria (21 iunie, scor 0-1), ambele în Grupa C, precum şi partida din optimile de finală Franţa - Elveţia (28 iunie, ora 22:00).
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…