Fotbal - Liga I: Academica Clinceni, la a doua victorie consecutivă, 2-1 cu FC U Craiova

Fotbal - Liga I: Academica Clinceni, la a doua victorie consecutivă, 2-1 cu FC U Craiova

Academica Clinceni a obţinut a doua sa victorie în acest sezon al Ligii I de fotbal, 2-1 (1-1) cu FC U Craiova, în deplasare, vineri seara, în primul meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii nu aveau nicio victorie în primele 17 etape, iar apoi au câştigat cu echipele de pe penultimul loc (Dinamo) şi antepenultimul (FC U Craiova), părăsind ultimul loc al clasamentului.



FC U Craiova a deschis scorul prin italianul Andrea Compagno (28), la prima sa reuşită în Liga I. Fundaşul croat Dominik Kovacic a trimis spre poartă după un corner, iar Compagno a deviat mingea, ilfovenii protestând îndelung pentru un presupus henţ al italianului.

Academica, la primul său meci cu Adrian Falub pe banca tehnică, a reuşit egalarea în min. 33, când Robert Ion a finalizat după ce pasa lui Kovacic spre Dragoş Albu a fost interceptată de Denis Ventura. Robert Ion a marcat primul său gol în acest sezon.

Echipa din Clinceni a dat lovitura în repriza secundă, atacantul grec Apostolos Vellios, introdus în min. 61 pe gazon, marcând cu capul în min. 68, la centrarea lui Marcel Holzmann din lovitură liberă.

FC U Craiova a ajuns la şase etape fără victorie (Eugen Trică nu a obţinut niciun succes până acum în mandatul său), cu trei egaluri şi trei eşecuri.

Academica şi-a luat revanşa după înfrângerea din tur, cu 1-2.



FC U Craiova - FC Academica Clinceni 1-2 (1-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Andrea Compagno (28), respectiv Robert Ion (33), Apostolos Vellios (68).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj); arbitru de rezervă: Mihai Amorăriţei (Câmpina)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Foto: NICOLAE BADEA (C) / AGERPRES FOTO

***Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...