Fotbal - Liga I: CS Universitatea Craiova - Pandurii Târgu Jiu 2-1

Fotbal - Liga I: CS Universitatea Craiova - Pandurii Târgu Jiu 2-1

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Craiovenii au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon, dar au reușit să se impună la limită în fața unei echipe intrate în insolvență și ai cărei jucători au protestat pentru neplata salariilor întârziind jocul pe pe stadionul ''Extensiv'' cu zece minute, după ce au amenințat chiar cu neprezentarea.

Simon Măzărache (53) a deschis scorul pentru gazde, dar gorjenii au egalat prin George Țucudean (84), la o neatenție în lanț a apărării craiovene. CSU Craiova a smuls victoria, grație golului marcat de Andrei Ivan (90), din centrarea lui Marius Briceag.

Echipa din Bănie a ratat trei mari ocazii de singur cu portarul, prin Ivan (2) și Măzărache, iar oaspeții au avut o bară, prin Valentin Alexandru (19).

Lovitura de start a partidei a fost precedată de un moment de reculegere în memoria lui Ion Dobrițoiu, fost conducător al sportului craiovean înainte de revoluție.

În tur, Pandurii se impusese cu scorul de 2-1, printr-un gol marcat în prelungiri.

CS U Craiova a egalat liderul Steaua, ambele având 27 de puncte, dar vicecampioana are un meci mai puțin, urmând să joace duminică la Iași.

Pandurii are o singură victorie în ultimele șase etape (un egal, patru eșecuri).

CSU Craiova nu a pierdut în ultimele trei partide (două victorii, un egal) și are șase victorii și un egal în meciurile de pe teren propriu.

CS Universitatea Craiova — CS Pandurii Târgu Jiu 2-1 (0-0), Stadion "Extensiv" — Craiova
Au marcat: Simon Măzărache (53), Andrei Ivan (90), respectiv George Țucudean (84).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București)
Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...