Fotbal - Liga I: Dinamo - FC Voluntari 3-2

Fotbal - Liga I: Dinamo - FC Voluntari 3-2

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 3-2 (1-1), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din prima etapă a Ligii I de fotbal.



Dinamo a câştigat spectaculos printr-un hat-trick al lui Deian Sorescu (44, 58, 72), la meciul de debut al italianului Dario Bonetti în acest mandat ca antrenor al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.



Sorescu a înscris primul gol după o combinaţie cu Robert Moldoveanu şi un slalom prin careul advers (44). A doua reuşită a venit (58) cu un şut de la 22 de metri, la care o contribuţie a avut şi portarul Victor Rîmniceanu, păcălit de mingea care a sărit peste el. Golul victoriei a fost reuşit după o lovitură liberă (72), şutul puternic al lui Sorescu fiind deviat involuntar în propria poartă de Ricardinho.



Ilfovenii au deschis scorul prin Lorand Fulop (14), la meciul său de debut pentru FC Voluntari, după o minge aşezată de Marcelo Lopes. Pentru oaspeţi a înscris şi internaţionalul moldovean Vadim Raţă (66), tot la meciul de debut, din centrarea lui Fulop.



O fază controversată s-a petrecut în min. 88, când Neluţ Roşu a trimis direct în poartă după o minge de arbitru, care însă nu fusese jucată şi de alt fotbalist, iar arbitrul Iulian Dima a anulat golul.



Dinamo a mai avut o ocazie prin Sorescu (5), în timp ce FC Voluntari a ratat prin Raţă (20), singur cu portarul Mihai Eşanu, Alex Ilie (32) - bară, Eşanu remarcându-se şi la şuturile lui Igor Armaş (55) şi Roşu (90+2).



FC Dinamo Bucureşti - FC Voluntari 3-2 (1-1), Stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat:
Deian Sorescu (44, 58, 72), respectiv Lorand Fulop (14), Vadim Raţă (66).
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…