Fotbal - Liga I: FC Argeş - FC Botoşani 0-1

Fotbal - Liga I: FC Argeş - FC Botoşani 0-1

FC Botoşani a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, la Piteşti, într-o partidă din etapa a 15-a, ultima a turului Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de francezul Malcom Edjouma (43), în urma unui corner, după o minge trimisă în faţa porţii de Alin Şeroni.

Oaspeţii puteau câştiga şi mai clar, dar portarul Alexandru Greab s-a opus golului de două ori în faţa lui Christopher Braun (63, 73), iar Costinel Tofan a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Realdo Fili (67).

Cea mai mare ocazie a piteştenilor a fost bara lui Kehinde Fatai (27). Portarul Eduard Pap s-a remarcat la şuturile lui Denis Dumitraşcu (77) şi Diogo Viana (88).

FC Botoşani venea după cinci etape fără victorie, patru egaluri şi un eşec. Pentru echipa antrenată de Marius Croitoru este a cincea victorie în deplasare în acest sezon (doar două acasă).

FC Argeş a pierdut a doua etapă la rând şi are patru înfrângeri pe teren propriu în acest tur.

FC Argeş - AFC Botoşani 0-1 (0-1), Stadion ''Nicolae Dobrin'' - Piteşti
A marcat: Malcom Edjouma (43).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Fotbal Club Botoșani /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina