Fotbal - Liga I: FC Argeş - FCSB 2-3, în play-off

Fotbal - Liga I: FC Argeş - FCSB 2-3, în play-off

FCSB a învins-o dramatic pe FC Argeş cu scorul de 3-2 (1-1), duminică seara, la Piteşti, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Bucureştenii au câştigat la ultima fază a meciului, prin golul înscris de Andrei Dumiter (90+4), după ce portarul Alexandru Greab a respins şutul lui Darius Olaru.

FCSB a deschis scorul prin Florin Tănase (39), din centrarea lui Olaru, dar la pauză a fost egalitate, 1-1, după ce Ionuţ Andrei Şerban a înscris din penalty (44), acordat după ce Ivan Mamut l-a faultat pe George Ganea.

Vicecampioana a preluat conducerea în repriza secundă, când Tănase a înscris din penalty (56), după ce Costinel Tofan l-a faultat pe Olaru.

FC Argeş a rămas în zece oameni în min. 69, când Şerban a fost eliminat în urma unei altercaţii, dar a reuşit egalarea în inferioritate, Ahmed Said înscriind din penalty (72), după ce tot el a fost faultat de Valentin Creţu.

Octavian Popescu (FCSB) a trimis de două ori mingea în bară (12, 50). ''Roş-albaştrii'' au mai avut o ocazie mare în min. 86, când şutul lui Valentin Gheorghe a fost respins din faţa porţii de Nicolae Muşat.

Argeşenii au mai cerut un penalty, în min. 34, când mingea a lovit mâna lui Andrei Miron în propriul careu.

Florin Tănase i-a dedicat primul său gol lui Ionuţ Panţîru, coechipier care nu joacă din aprilie 2021 şi a suferit trei operaţii la genunchi.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, FCSB câştigând cu 2-1 acasă, iar FC Argeş cu 1-0.

FC Argeş - FC FCSB 2-3 (1-1), Stadion ''Nicolae Dobrin'' - Piteşti

Au marcat: Ionuţ Andrei Şerban (44 - penalty), Ahmed Said (72 - penalty), respectiv Florin Tănase (39, 56 - penalty), Andrei Dumiter (90+4).
Cartonaş roşu: Ionuţ Andrei Şerban (FC Argeş, 69).
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (Bucureşti)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Dan Potocianu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: FC Arges /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu