Fotbal - Liga I: FC Botoşani - CFR Cluj 1-5

Fotbal - Liga I: FC Botoşani - CFR Cluj 1-5

CFR Cluj a surclasat-o pe FC Botoşani cu scorul de 5-1 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Campioana a avut multă şansă în prima repriză, când a deschis scorul în min. 10, prin autogolul lui Sebastian Chitoşcă, în urma unui carambol, iar gazdele au trimis de două ori mingea în bară, prin Ongenda (35), din lovitură liberă, şi Cătălin Golofca (45+1). Clujenii au mai marcat o dată prin Juan Emanuel Culio (28), dar au arătat mult pragmatism şi după pauză, când au mai înscris Adrian Păun (54), Ciprian Deac (69) şi Billel Omrani (73), pe fondul căderii totale a echipei botoşănene.

Golul de onoare al echipei antrenate de Costel Enache a fost semnat de francezul Hervin Ongenda (83), din lovitură liberă.

Acesta nu este cel mai mare scor dintre cele două echipe, care a fost de 6-0, pe 16 aprilie 2016, la Cluj-Napoca.

CFR a reuşit cea mai categorică victorie a sa din acest campionat, echipa fiind neînvinsă de şapte etape (cinci victorii, două egaluri). FC Botoşani este la al doilea eşec consecutiv, ambele acasă.

AFC Botoşani - FC CFR 1907 Cluj 1-5 (0-1), Stadion Municipal - Botoşani
Au marcat: Hervin Ongenda (83), respectiv Sebastian Chitoşcă (10, autogol), Juan Emanuel Culio (28), Adrian Păun (54), Ciprian Deac (69), Billel Omrani (73).
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Cătălin Popa (Vaslui) - LPF
AGERPRES (AS/editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...