Fotbal - Liga I: Rapid Bucureşti - FC U Craiova 0-0

Fotbal - Liga I: Rapid Bucureşti - FC U Craiova 0-0

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu FC U Craiova, 0-0, luni seara, pe teren propriu, la Mioveni, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Omul meciului a fost portarul echipei craiovene, Sorin Mogoşanu, care s-a opus golului în mai multe rânduri. Adrian Bălan (14, 49), Alexandru Albu (20) şi Antonio Sefer (67) nu au reuşit să îl învingă pe goalkeeper-ul oaspeţilor, Sefer a şutat în bară (19), Alexandru Ioniţă II a fost imprecis (49), Adrian Bălan (51) a ratat din foarfecă.

Echipa antrenată de Flavius Stoican a avut şi ea două ocazii foarte bune de gol, prin Terell Ondaan (64) şi Andrea Compagno (71).

Rapid e neînvinsă de patru etape, în care are o victorie şi trei egaluri. FC U Craiova venea după o victorie şi nu a primit gol în ultimele partide.

FC Rapid Bucureşti - FC U Craiova 0-0, Stadion Orăşenesc - Mioveni
Arbitru:
Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: FC Rapid 1923 /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?