Fotbal - Liga I: Rapid Bucureşti - FC U Craiova 2-3, în play-out

Fotbal - Liga I: Rapid Bucureşti - FC U Craiova 2-3, în play-out

FC Rapid Bucureşti a fost învinsă de FC U Craiova 1948, cu scorul de 3-2 (1-1), luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, într-un meci din etapa a 8-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Aceasta a fost prima înfrângere suferită de Rapid pe noul stadion din Giuleşti, precum şi primul eşec pentru Adrian Mutu ca antrenor al echipei Rapid, chiar în faţa formaţiei pe care a pregătit-o în prima parte a sezonului.

Rapid a deschis scorul printr-un autogol al fundaşului francez Bradley Diallo (autogol, 22), dar oaspeţii au egalat pe finalul primei reprize, prin italianul Andrea Compagno (44), după o lansare superbă venită de la argentinianul Juan Bauza. Compagno a reuşit dubla după pauză (47), dintr-un penalty, executat cu ''scăriţă'', după ce Bauza a fost faultat de portarul Horaţiu Moldovan.


Rapid a reuşit egalarea în minutul 90+2, prin Alexandru Albu, dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Diallo la Jakub Vojtus. Craiovenii au dat lovitura la ultima fază a meciului, prin belgianul William Baeten (90+5), după ce Bauza fusese blocat de apărarea giuleşteană.

Rapid venea după opt meciuri fără înfrângere, şapte victorii şi un egal.

FC U Craiova a bifat a cincea victorie în play-out, în care a pierdut un singur meci.

În sezonul regulat, scorul a fost egal în meciul din tur, 0-0, iar FC U Craiova s-a impus acasă cu 3-2.

FC Rapid Bucureşti - FC U Craiova 2-3 (1-1), Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti
Au marcat: Bradley Diallo (autogol, 22), Alexandru Albu (90+2 - penalty), respectiv Andrea Compagno (44, 47 - penalty) William Baeten (90+5).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA, Paul Alexandru Mincu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) FC Rapid 1923 /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”