Fotbal: A început noua ediție a campionatului Spaniei

Fotbal: A început noua ediție a campionatului Spaniei

Echipele CF Valencia și Leganes au câștigat meciurile disputate vineri seara în cadrul etapei inaugurale a ediției 2017-2018 a campionatului de fotbal al Spaniei, înaintea cărora a fost păstrat un minut de reculegere în memoria victimelor atentatelor din Catalonia.

Valencia a dispus pe teren propriu, cu 1-0, de formația Las Palmas, grație golului marcat în minutul 22 de Simone Zaza. Oaspeții au evoluat în 10 jucători din minutul 34, după eliminarea lui Alen Halilovic.

Leganes a evoluat la rândul ei în fața propriilor suporteri, impunându-se cu același scor în duelul cu Deportivo Alaves. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Gabriel, în minutul 24.

De menționat că Alaves a ratat o lovitură de la 11 m în prima repriză, prin Manu Garcia (min.17).

Celelalte meciuri din Primera Division se vor disputa sâmbătă, duminică și luni.

Campioana en titre a Spaniei, Real Madrid, va evolua în deplasare cu Deportivo La Coruna, echipa atacantului Florin Andone, duminică, zi în care este programată și partida dintre FC Barcelona și Betis Sevilla, formația fundașului Alin Toșca.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina