Fotbal: Academica Clinceni a reziliat contractul cu antrenorul Ilie Poenaru

Fotbal: Academica Clinceni a reziliat contractul cu antrenorul Ilie Poenaru

Clubul de fotbal Academica Clinceni a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Ilie Poenaru, cel care se afla în funcţie de la 1 ianuarie 2018.

"S-a încheiat o eră la Academica Clinceni. A fost un ciclu de 3 ani jumătate care a pus comuna Clinceni pe harta fotbalului românesc. Colaborarea dintre Academica Clinceni şi Ilie Poenaru a ajuns la sfârşit. Ilie Poenaru este antrenorul care a reuşit performanţe remarcabile cu Academica Clinceni. Mai întâi a fost promovarea în Liga I, apoi menţinerea în primul eşalon într-un an extraordinar de greu la nivel mondial. Totul a culminat cu calificarea în playoff în sezonul 2020-2021, unde Academica Clinceni nu a făcut doar un act de prezenţă, reuşind să acumuleze 11 puncte şi să termine sezonul pe locul 5 în Liga I. Îi mulţumim lui Ilie Poenaru şi staff-ului său pentru tot ceea ce au realizat la Academica Clinceni şi le dorim mult succes în carieră", se precizează pe site-ul citat.

Clubul Academica Clinceni a menţionat că în urma încetării colaborării cu Ilie Poenaru, antrenor interimar a fost numit John Ene. Antrenor cu portarii în mandatul lui Poenaru, Ene se va ocupa de pregătirea meciului de pe teren propriu cu FC Argeş, programat duminică, de la ora 13:30, în etapa 9-a Ligii I.

În vârstă de 44 de ani, Ilie Poenaru şi-a început cariera de antrenor la FC Voluntari, ulterior a preluat echipa Under 19 a clubului Dinamo, iar de la începutul anului 2018 s-a aflat la conducerea formaţiei Academica Clinceni.

În actuala ediţie de campionat, formaţia ilfoveană ocupă ultimul loc al clasamentului Ligii I, cu doar 2 puncte după 8 etape disputate.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...