Fotbal: Andrei Cristea, noul antrenor al echipei Politehnica Iaşi

Fotbal: Andrei Cristea, noul antrenor al echipei Politehnica Iaşi

Atacantul Andrei Cristea (36 ani) a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal CSM Politehnica Iaşi, a anunţat, duminică, gruparea din Copou pe site-ul său oficial .

''Jucătorul reprezentativ al echipei noastre în ultimii ani va conduce colectivul tehnic al grupării din Copou'', se arată în comunicatul clubului.

Andrei Cristea este unul dintre cei mai experimentaţi jucători în activitate din Liga I, cu peste 400 de jocuri oficiale şi 114 goluri marcate.

"Este firesc pentru Andrei Cristea să treacă la următorul nivel şi cred că acum este momentul potrivit. Cunoaşte lotul, cunoaşte specificul clubului şi al oraşului. Mai mult decât atât, se bucură de susţinerea şi încrederea noastră. Cred că are tot ce îi trebuie pentru a obţine şi rezultate frumoase ca antrenor. Noi îi dorim mult succes şi să debuteze cu o victorie în primul joc în noua sa calitate, antrenor la Poli Iaşi!", a declarat preşedintele clubului, Ciprian Paraschiv.

Cristea îl înlocuieşte pe Daniel Pancu, după ce tehnicianul şi-a reziliat contractul cu clubul după 19 etape. Sâmbătă, în etapa a 20-a (1-3 cu FCSB), Poli Iaşi a fost condusă de pe margine de Adrian Kerezsy.

Andrei Cristea va debuta în noua sa postură pe 2 februarie, la Iaşi, în etapa a 21-a a Ligii I, contra Universităţii Craiova, echipă la care a jucat în 2019.

Poli Iaşi ocupă ultimul loc în clasament, cu 15 puncte.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: FC Politehnica Iasi /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”