Fotbal: Anglia şi Franţa au început Campionatul European Under-21 cu eşecuri

Fotbal: Anglia şi Franţa au început Campionatul European Under-21 cu eşecuri

Selecţionatele Angliei şi Franţei, cotate printre favorite indiferent de categoria de vârstă sau competiţie, au debutat cu înfrângeri, joi, la Campionatul European de fotbal Under-21 din Ungaria şi Slovenia.

În Grupa C, Franţa a fost învinsă de Danemarca, fosta adversară a României în preliminarii, cu 1-0, prin golul marcat de Anders Dreyer (75), la Szombathely. Echipa antrenată de Sylvain Ripoll a avut o bară în prima repriză prin Gouiri, jucător la OGC Nice.

În celălalt meci, la Gyor, Rusia a dispus de Islanda cu 4-1, prin golurile înscrise de Fedor Cealov (31 - penalty), Nair Tiknizian (42), Arsen Zaharian (45+2), jucător de doar 17 ani, şi Denis Makarov (53), respectiv Sveinn Aron Gudjohnsen (59).

În Grupa D, la Koper, Anglia a pierdut în faţa Elveţiei, cu 0-1, diferenţa fiind făcută de golul lui Dan Ndoye (78). Echipa Elveţiei a avut şi o bară, prin Bastien Toma.

Portugalia a învins Croaţia cu 1-0, tot la Koper, prin reuşita lui Fabio Vieira (68). Lusitanii au avut şi o bară, prin Diogo Queiros.

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie, iar primele două clasate în fiecare grupă se vor califica la turneul Final 8, care e programat între 31 mai şi 6 iunie, în aceleaşi ţări, Slovenia şi Ungaria.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro