Fotbal: Antrenorul Hansi Flick ar putea pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului (presă)

Fotbal: Antrenorul Hansi Flick ar putea pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului (presă)

Antrenorul Hans-Dieter "Hansi" Flick ar putea pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon, deşi este legat prin contract de echipa bavareză de fotbal până în 2023, anunţă presa germană.

Cotidianul Bild precizează că sunt mai multe motive care ar sta la baza acestei decizii. Cel mai important dintre ele ar fi plecarea, la sfârşitul acestui an, din funcţia de preşedinte al clubului Bayern a lui Karl-Heinz Rummenigge, unul dintre susţinătorii lui Flick, între cei doi existând o excelentă relaţie profesională.

Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre relaţia sa cu directorul sportiv Hasan Salihamidzic, cu care antrenorul lui Bayern a avut mai multe dezacorduri în privinţa transferurilor, conform publicaţiei citate.

În sfârşit, mass-media germană subliniază că Hansi Flick ar putea fi tentat să plece înainte de finalul contractului său cu gruparea de pe Allianz Arena pentru a prelua conducerea tehnică a selecţionatei Germaniei, pe care o cunoaşte foarte bine, după ce a fost secundul lui Joachim Loew între 2006 şi 2014.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...