Fotbal: Antrenorul Ionel Gane şi-a anunţat plecarea de la Dinamo

Fotbal: Antrenorul Ionel Gane şi-a anunţat plecarea de la Dinamo

Antrenorul Ionel Gane şi-a anunţat despărţirea de echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, luni seara, după ce formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost învinsă acasă de FC Argeş cu scorul de 2-1.

"Foarte greu de digerat. I-am anunţat şi pe băieţi, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulţumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproşez la meciul de azi. Am încercat în permanenţă, am dominat mult Argeşul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine'', a declarat Gane la Digi Sport.

''Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieţilor în vestiar. Dacă am fi câştigat, da, aş fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit'', a mai spus tehnicianul.

''Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum ştiu că au fost supăraţi. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi", a mai declarat ''Jerry'' Gane.

FC Argeş a învins-o pe FC Dinamo cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, la Bucureşti, în ultimul meci din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal. Dinamo, care e semifinalistă în Cupa României, a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie (două egaluri, cinci eşecuri) şi va evolua sigur în play-out.

Ionel Tersinio Gane, care a început sezonul ca secundul lui Cosmin Contra, a preluat echipa chiar înaintea meciului tur cu FC Argeş (câştigat cu 1-0 la Piteşti, pe 4 decembrie), în etapa a 12-a. El încheie cu un bilanţ de 16 meciuri în Liga I, 5 victorii, 3 egaluri şi 8 eşecuri.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei