Fotbal: Antrenorul Julien Stephan (Rennes), mândru de jucătorii săi, în ciuda eşecului cu CFR Cluj

Fotbal: Antrenorul Julien Stephan (Rennes), mândru de jucătorii săi, în ciuda eşecului cu CFR Cluj

Antrenorul echipei franceze de fotbal Rennes, Julien Stephan, s-a declarat mândru de jucătorii săi, în ciuda faptului că formaţia bretonă a fost învinsă pe teren propriu de CFR Cluj în Europa League.

Tehnicianul a apreciat atitudinea jucătorilor săi şi aportul publicului, însă a regretat lipsa de eficacitate.

''A fost un meci ireal, dar la acest nivel este nemilos. Am comis două erori care ne-au costat foarte scump şi am rămas în inferioritate numerică. Sunt mândru de jucătorii mei, de ce au arătat, curaj, abnegaţie joc... Am presat în acest meci, am tras la poartă, dar nu am fost precişi. Este un scenariu incredibil, dar poate fi actul fondator al acestui grup'', a declarat Stephan, citat de L'Equipe.

''Acest grup are un suflet, cunosc bine asta, trăiesc alături de el, iar în acest meci jucătorii au dat maximum. Nu ştiu dacă am mai văzut aici 28.000 de spectatori în picioare care să aplaude jucătorii (după o înfrângere). Publicul ne-a împins de la spate, dar nu i-am putut oferi victoria'', a mai spus tehnicianul.

''Când am fost în nouă am jucat inteligent, nu am fost niciun moment în dificultate, nu am făcut pasul înapoi. Dacă am fi făcut-o am fi luat gol şi am fi suferit în repriza a doua. Jucătorii au fost admirabili, dar pentru a marca trebuie să tragi pe poartă'', a concluzionat antrenorul Julien Stephan.

CFR Cluj a învins-o pe Rennes cu 1-0 , joi seara, în deplasare, în Grupa E a Europa League, prin golul marcat de Ciprian Deac (9), din lovitură liberă. CFR a avut mult timp doi oameni în plus după ce portarul Edouard Mendy (5) şi Eduardo Camavinga (46) au fost eliminaţi pentru faulturi în postură de ultimi apărători. Rennes a ratat un penalty prin Mbaye Niang (28). Şi CFR a avut un jucător eliminat, Mateo Susic, care a primit al doilea cartonaş galben, în min. 82.

În următoarea etapă, CFR şi Rennes se vor întâlni la Cluj-Napoca, pe 7 noiembrie.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...