Fotbal: Antrenorul Mircea Rednic a semnat până la finalul sezonului cu Politehnica Iaşi

Fotbal: Antrenorul Mircea Rednic a semnat până la finalul sezonului cu Politehnica Iaşi

Antrenorul Mircea Rednic a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu clubul de fotbal Politehnica Iaşi, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, potrivit site-ului oficial al clubului.

Obiectivul stabilit este clasarea echipei pe unul din locurile 7-10 în Liga I, conform sursei menţionate.

Rednic îl înlocuieşte pe Mihai Teja, care şi-a reziliat contractul cu clubul pe 23 decembrie.

Teja a venit la Poli Iaşi în vară şi a lăsat echipa pe locul 11, cu 22 de puncte după 22 de etape (5 victorii, 7 egaluri, 10 înfrângeri).

Lotul echipei ieşene s-a reunit miercuri, iar primul antrenament din 2020 a fost coordonat de preparatorul fizic Cezar Honceriu.

Au absentat mijlocaşul Florian Loshaj şi portarul Denis Rusu, convocaţi la echipele naţionale ale Kosovo, respectiv Republicii Moldova.

Vizita medicală va avea loc în zilele de 9 şi 10 ianuarie, iar în data de 12 ianuarie echipa va pleca în Antalya, pentru un cantonament de 12 zile, până pe 24 ianuarie, în care formaţia din Copou va susţine patru meciuri amicale. Prima partidă de verificare va fi susţinută împotriva liderului Superligii albaneze, FC Kukesi (15 ianuarie), va urma jocul cu echipa azeră Sumqayit FK (18 ianuarie), partida cu echipa turkmenă Ahal FK (21 ianuarie) şi jocul cu echipa sârbă Mladost Lucani (23 ianuarie).

Primul meci oficial al ieşenilor cu Mircea Rednic antrenor va avea loc pe 3 februarie, acasă cu FC Viitorul, în etapa a 23-a a Ligii 1.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /