Fotbal: Arsenal - Manchester United 3-1, în Premier League

Fotbal: Arsenal - Manchester United 3-1, în Premier League

Arsenal Londra a învins-o cu 3-1 pe Manchester United, sâmbătă, pe Emirates, în primul meci din etapa a 34-a a campionatului de fotbal al Angliei, şi a făcut un pas spre calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Londonezii au condus cu 2-0 după golurile lui Nuno Tavares (minutul 3) şi Bukayo Saka (32, penalty). Cristiano Ronaldo a redus din handicap în min. 34. Oaspeţii ar fi putut egala, însă Bruno Fernandes a ratat un penalty în min. 57, trimiţând în bară. Granit Xhaka a refăcut diferenţa de două goluri în min. 71.

United a avut trei bare în această partidă.

Cristiano Ronaldo nu a putut juca în meciul de marţi cu Liverpool, fiind îndoliat de decesul unuia din cei doi nou-născuţi ai săi.

După acest rezultat, Arsenal a urcat provizoriu pe locul 4, cu 60 de puncte după 33 de jocuri, la 3 puncte de următoarea clasată, Tottenham Hotspur, ce are 32 de jocuri disputate. Manchester United este pe locul 6, cu 54 de puncte după 34 de jocuri, având doar două victorii în ultimele zece meciuri în toate competiţiile.

Pe primele locuri sunt Manchester City, 77 p (32 j), Liverpool, 76 p (32 j) şi Chelsea, 62 p (31 j).
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”