Fotbal: Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 1-0, în semifinalele Cupei României

Fotbal: Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 1-0, în semifinalele Cupei României

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul bosniac Sulejman Krpic (4), cu un şut la colţul scurt la care o parte din vină are şi portarul norvegian Gudmund Kongshavn.

Dinamo a avut mai mult iniţiativa şi a căutat golul egalării, dar nu a reuşit să înscrie, deşi a avut trei ocazii bune. Paul Anton a şutat periculos din lovitură liberă de la 22 de metri (45+1), dar portarul David Lazar a respins în corner. Deian Sorescu (60) a nimerit exteriorul barei dintr-o altă lovitură liberă (60). Andrei Blejdea a trimis din foarfecă (76), dar mingea l-a lovit pe coechipierul său Adam Nemec.

Astra a avut şi ea o situaţie bună, dar Kongshavn a respins mingea şutată de David Canadjija şi deviată de Raul Albentosa (87).

Manşa secundă va avea loc pe 12 mai. Miercuri este programată prima manşă din cealaltă semifinală, Universitatea Craiova - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova, 19:00).

Astra şi Dinamo se vor înfrunta din nou vineri, tot la Giurgiu, în play-out-ul Ligii I.

AFC Astra Giurgiu - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion ''Marin Anastasovici'' - Giurgiu
A marcat: Sulejman Krpic (4).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Felix Grigore (Bucureşti) - FRF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…