Fotbal: Atacantul Virgiliu Postolachi, transferat de la PSG la Lille

Fotbal: Atacantul Virgiliu Postolachi, transferat de la PSG la Lille

Tânărul atacant Virgiliu Postolachi (19 ani), disputat de federaţiile de fotbal din Republica Moldova şi România, format de clubul Paris Saint-Germain, a semnat un contract până în 2023 cu echipa Lille OSC, a anunţat vicecampioana Franţei pe site-ul său.

Postolachi, născut la Edineţ (Rep. Moldova) şi ajuns la vârsta de doi ani în Franţa, a primit cetăţenia română în toamna anului trecut. El juca din 2013 la academia clubului Paris Saint-Germain, cu care a câştigat două titluri de campion al Franţei la nivel Under-17, în 2016 şi 2017. Postolachi, care a semnat în 2018 primul său contract profesionist, a evoluat pentru parizieni în UEFA Youth League, marcând două goluri în 6 partide.

Virgiliu Postolachi (1,89 m) este descris drept un ''atacant atletic şi polivalent, generos în efort, dotat cu joc de cap şi cu spatele la poartă''. El a marcat pentru prima echipa a lui PSG vara trecută într-un meci amical cu Atletico Madrid, a participat în mod regulat la antrenamentele echipei de seniori, alături de celebrii Mbappé, Neymar şi Cavani, iar marţi a înscris un gol frumos în meciul cu Dynamo Dresda (6-1).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa