Fotbal: Barajul de promovare/menţinere în Liga I se va disputa în dublă manşă, la 9 şi 12 august

Fotbal: Barajul de promovare/menţinere în Liga I se va disputa în dublă manşă, la 9 şi 12 august

Barajul de promovare/menţinere în Liga I se va disputa în dublă manşă, la 9 şi 12 august, şi nu în 5 şi 9 august, cum era programat iniţial, conform hotărârii Comitetului de Urgenţă FRF, luată, joi, la solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

"Barajul pentru promovarea/menţinerea în Liga I, în care locul 6 din play-out Ligii I va întâlni în dublă manşă a treia clasată din play-off-ul Ligii a II-a, se va disputa mai târziu decât era programat iniţial, mai exact în datele de 9 şi 12 august 2020", se arată pe site-ul citat.

De asemenea, prin hotărârea Comitetului de Urgenţă FRF de joi, calendarul competiţional al Ligii I a suferit modificări, play-out-ul urmând să se încheie la 5 august.

"La solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal, etapa a 10-a din play-out s-a mutat din data de 14 iulie în data de 18 iulie, decalându-se astfel fiecare următoare etapă până la finalul sezonului. Etapa a 14-a din play-out, ultima din acest sezon, programată iniţial pe 1 august, se va disputa în data de 5 august", se mai arată pe site-ul FRF.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...