Fotbal: Becali a anunţat că Anton Petrea îl va înlocui de miercuri pe Bogdan Vintilă în funcţia de antrenor al echipei FCSB

Fotbal: Becali a anunţat că Anton Petrea îl va înlocui de miercuri pe Bogdan Vintilă în funcţia de antrenor al echipei FCSB

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Anton Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, va prelua începând de miercuri funcţia de antrenor principal deţinută de Bogdan Vintilă.

Foto: (c) David PASARIS / AGERPRES FOTO


Petrea revine la FCSB în postura de antrenor principal după ce anterior a fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf în cele două mandate ale acestuia la gruparea roş-albastră.

Becali a explicat că actualul delegat al echipei, Mihai Pintilii, va fi secund deoarece nu deţine deocamată licenţa Pro.

"Mâine voi fi la echipă (n.r. - la antrenament) ca să prezint noul antrenor, pe Toni Petrea şi pe preparatorul fizic Thomas Neubert. Mihai Pintilii va fi antrenor secund până va face şcoala (n.r. - va obţine licenţa PRO), ce să-i fac? Dacă avea acum licenţa, îl puneam pe Pintilii, nu mă feresc de nimeni. Dar dacă nu are licenţa, îl pun pe Petrea principal", a afirmat Becali.

Foto: (c) Simion MECHNO / AGERPRES FOTO


Bogdan Vintilă va fi numit antrenor al echipei a doua a clubului. "Bogdan Vintilă, aşa cum am spus că poate să stea toată viaţa cu mine, va fi antrenor la echipa a doua a clubului. Nu am discutat cu Vintilă, dar dacă eu aşa dau ordinul, o să îl execute. Eu am spus, toată viaţa lucrează cu mine şi nu o să-l dau niciodată afară. Numai dacă vrea el să plece atunci nu pot să-l opresc", a explicat Gigi Becali.

Antrenorul Bogdan Vintilă a fost instalat în funcţie la 23 august 2019, el preluând conducerea formaţiei FCSB de la Vergil Andronache, cel care a asigurat interimatul după plecarea antrenorului principal Bogdan Andone.

Acum în vârstă de 45 de ani, Anton Petrea a evoluat ca jucător la formaţiile Juventus Bucureşti, Venus Bucureşti, FC Rapid şi FC Snagov, iar după retragerea din activitate, în 2012, a devenit secund în staff-ul antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Alături de acesta, el a lucrat la formaţiile FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda şi Al Wasl.
AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /