Fotbal: Blatter evocă trageri la sorți măsluite pentru competițiile europene

Fotbal: Blatter evocă trageri la sorți măsluite pentru competițiile europene

Fostul președinte al Federației Internaționale de Fotbal, Sepp Blatter, a declarat pentru ziarul argentinian La Nacion că au existat trageri la sorți măsluite pentru competițiile europene, informează AFP.

"Eu nu am atins niciodată bilele (care conțin numele echipelor — n. r), alții au făcut-o, da. Sigur că bilele pot deveni ușor de recunoscut, încălzindu-le sau răcindu-le (...) Am fost martor la trageri la sorți, la nivel european, unde se întâmpla asta. Niciodată însă la FIFA", a afirmat Blatter.

"Înainte pui bilele la frigider. Când le atingi, simți care sunt reci și care nu sunt", a explicat el.

Elvețianul în vârstă de 80 de ani a respins orice acuzație de corupție și s-a arătat enervat că FIFA este discreditată.

"FIFA nu este coruptă, o organizație nu poate fi coruptă, doar oamenii. FIFA înseamnă 1,6 miliarde de oameni, nu pot să fie toți corupți. (...) Blatter nu este corupt. Au căutat și nu vor găsi nimic (în ce-l privește — n. r.) care să fi încălcat vreo lege elvețiană", a adăugat el.

UEFA a reacționat printr-un purtător de cuvânt, care a declarat pentru EFE că acuzațiile lui Blater legate de tragerile la sorți măsluite sunt "complet absurde".

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…