Fotbal: Bogdan Stelea - Toţi contribuim la bugetul statutului; FCSB ar trebui să poată juca în Ghencea

Fotbal: Bogdan Stelea - Toţi contribuim la bugetul statutului; FCSB ar trebui să poată juca în Ghencea

Fostul fotbalist Bogdan Stelea a declarat, miercuri, că FCSB ar trebui să poată disputa meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului Ligii I pe Stadionul Steaua din Ghencea deoarece arena a fost construită cu bani de la bugetul statului acolo unde contribuie toţi cetăţenii României.

"Este o întreagă dezbatere unde o să se joace. Îmi pare rău că s-a ajuns într-o astfel de situaţie. Stadioanele au fost făcute să poată fi folosite de toată lumea din moment ce sunt făcute din bani publici. Dar există anumite orgolii şi anumite opinii. Cert e că va fi destul de dificil ca FCSB să joace în Ghencea. Toţi contribuim la bugetul statutului şi în mod normal cei de la FCSB ar trebui să poată să joace acolo", a afirmat Stelea.

Referitor la posibilitatea ca partida să se dispute pe Stadionul Rapid Giuleşti, fostul portar a menţionat că CFR Cluj ar fi de acord cu această arenă.

"Undeva trebuie să se joace acest meci. Că se joacă în Giuleşti, nu contează, important e să se simtă bine ambele echipe şi să fie de acord cu locul în care o să se joace. Eu cred că CFR Cluj va fi de acord să se joace în Giuleşti", a mai spus el.

Fostul portar Bogdan Stelea a participat, miercuri, la Palatul Parlamentului, la evenimentul de deschidere al turneului Superbet Chess Classic Romania 2022, din cadrul Grand Chess Tour, competiţie care reuneşte cei mai buni şahişti ai momentului.

Partida FCSB - CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică. Oficialii FCSB ar fi dorit să dispute meciul cu CFR Cluj pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, însă conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua se opune având în vedere litigiul cu gruparea patronată de Gigi Becali. În aceste condiţii, FCSB ia în calcul disputarea meciului din ultima etapă pe arena rivalei Rapid sau pe Stadionul Municipal din Buzău.
AGERPRES (A, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro