Fotbal: Bulgarul Zlatinski a semnat pentru FCSB

Fotbal: Bulgarul Zlatinski a semnat pentru FCSB

Mijlocaşul bulgar Hristo Zlatinski a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, cu echipa de fotbal FCSB, a anunţat clubul, sâmbătă, pe site-ul său oficial.

Bulgarul în vârstă de 33 de ani, care şi-a reziliat săptămâna aceasta contractul cu Universitatea Craiova, va purta tricoul cu numărul 33.

"Sunt mândru şi fericit că la vârsta de 33 de ani am ajuns la un club atât de mare. Este o mare împlinire personală. Îmi doresc să fiu sănătos şi să pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele. După ce am câştigat Cupa României cu Craiova, vreau să iau campionatul cu FCSB", a declarat Zlatinski.

Hristo Zlatinski s-a născut pe 22 ianuarie 1985, la Blagoevgrad. El şi-a început cariera la OFK Pirin şi a trecut, de-a lungul anilor, pe la Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Sofia şi Ludogoreţ Razgrad, înainte de a ajunge la CS Universitatea Craiova în vara lui 2015. Are în palmares două titluri de campion al Bulgariei şi o Cupă a Bulgariei cu Ludogoreţ, iar în luna mai a ridicat Cupa României din postura de căpitan al echipei Universitatea Craiova.

Zlatinski a dat 9 goluri şi 13 pase de gol pentru Universitatea.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu