Fotbal: Burleanu (FRF) - Şansele lui Adrian Mutu de a continua ca selecţioner al naţionalei U 21 sunt destul de mici

Fotbal: Burleanu (FRF) - Şansele lui Adrian Mutu de a continua ca selecţioner al naţionalei U 21 sunt destul de mici

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, că şansele lui Adrian Mutu de a continua în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de tineret a României sunt destul de mici.

"Adrian Mutu îşi doreşte foarte mult să antreneze o echipă de club. Noi însă ne dorim să-l avem pe Adi şi în următoarea campanie de calificare a naţionalei de tineret. Dar dorim să încheiem campania cu acelaşi selecţioner cu care începem. De aceea cred că şansele de a continua împreună sunt destul de mici. Ştiu toate discuţiile lui Adi, are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate. Astfel încât cred că el în perioada următoare va trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte clubul pe care îl va antrena", a afirmat Burleanu.

"Adi în toată această perioadă s-a transformat extrem de mult, e un antrenor profesionist şi dedicat. Aşa că sunt încrezător că va reuşi să facă o treabă foarte bună la orice club ar merge, fie în ţară, fie în străinătate. Sper să ia o decizie bună, mai ales că are în faţa lui o carieră întreagă", a adăugat preşedintele FRF.

Întrebat dacă există deja negocieri pentru numirea unui nou selecţioner la tineret, Burleanu a răspuns: "Eu nu sunt implicat în aceste discuţii, este directorul tehnic al FRF. Din partea noastră are un termen, iar în jurul datei de 1 iulie o să cunoaştem numele noului selecţioner al naţionalei U21".

Contractul antrenorului Adrian Mutu (42 de ani) cu Federaţia Română de Fotbal a expirat la finalul turneului final al Campionatului European de tineret din acest an.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ceva mai penibil nu există...

2 Așa o fi?

3 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

4 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește