Fotbal: Busquets a cerut scuze fanilor catalani după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor

Fotbal: Busquets a cerut scuze fanilor catalani după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor

Mijlocaşul Sergio Busquets a cerut scuze fanilor catalani pentru eliminarea echipei FC Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după un 0-4 neverosimil la Liverpool , care s-a calificat în finală cu scorul general de 4-3, relatează Reuters.

Este pentru al doilea an consecutiv când Barca se opreşte în semifinale, după acelaşi scenariu. În urma cu un an, după un 4-1 cu AS Roma, catalanii au fost eliminaţi de italieni care s-au impus cu 3-0 în retur.

''Au fost mai buni decât noi, şi-au dorit să câştige meciul încă din start şi am fost supuşi presiunii lor, mai ales în startul ambelor reprize. Nu mai pot spune altceva, tot ce pot spune este că îmi pare rău de suporterii noştri pentru că, după ce a fost anul trecut la Roma, să fii eliminat aşa după un rezultat atât de bun în tur este foarte dur, sunt puţine de spus'', a declarat Busquets după jocul de pe Anfield.

Barcelona nu s-a mai calificat în finală din 2015, iar în acest an părea capabilă să realizeze o nouă triplă, campionat, Cupa Spaniei, Liga Campionilor.

Busquets a adăugat că jucătorii catalani au fost sufocaţi de pressing-ul făcut de ''cormorani'': ''După ce au marcat, ne-au presat foarte sus şi ne-a fost foarte dificil. Am avut şansa să înscriem golul de care aveam nevoie, dar nu a fost să fie, în faţa unei echipe care face pressing foarte sus şi nu reuşeşti să dublezi majoritatea paselor, care vine peste tine şi în această atmosferă, ne-a fost foarte dificil''.

Golul decisiv al englezilor a fost marcat în urma unui corner bătut cu inteligenţă de Trent Alexander-Arnold, care a sesizat momentul de absenţă al apărării catalane.

''Al patrulea gol a fost o greşeală colectivă şi ne-a luat prin surprindere. Au fost mai inteligenţi decât noi să bată acel corner rapid. Dacă noi am fi marcat un gol, totul s-ar fi schimbat. Am avut şanse'', a adăugat internaţionalul spaniol. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia