Fotbal: Campionatul Belgiei - Anderlecht continuă debutul slab de sezon; echipa lui Rednic, în mare formă

Fotbal: Campionatul Belgiei - Anderlecht continuă debutul slab de sezon; echipa lui Rednic, în mare formă

Anderlecht Bruxelles, campioana en titre, continuă criza din acest debut de sezon, fapt confirmat și de eșecul de pe teren propriu cu Sint-Truidense VV, cu 2-3, duminică, în etapa a patra a campionatului de fotbal al Belgiei.

 La Anderlecht, Alexandru Chipciu a jucat ca fundaș dreapta 77 de minute, moment în care Nicolae Stanciu a fost introdus pe teren.

Pentru ''Mauves'' au marcat Massimo Bruno (18) și Lukasz Teodorczyk (87), iar Sofiane Hanni a ratat un penalty în min. 30. Golurile oaspeților au fost reușite de Yohan Boli (21, 66) și Jonathan Legear (53).

Echipa antrenată de Mircea Rednic, Excel Mouscron, a reușit o victorie remarcabilă, cu 3-2 Gent, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză. Brecht Dejaegere (25) și Mamadou Sylla (30) au marcat pentru Gent, care a rămas în zece oameni din minutul 43, când a fost eliminat Samuel Gigot. Mouscron a revenit în ultimele 25 de minute ale partidei, înscriind de trei ori, prin Dimitri Mohamed (67), Omar Govea (84) și Jonathan Bolingi (87), după ce în prealabil ratase un penalty (87).

Rezultate:

Duminică
Anderlecht — Sint-Truidense VV 2-3
Excel Mouscron — Gent 3-2
Kortrijk — FC Bruges 1-2

Sâmbătă
Eupen — Oostende 2-1
Mechelen — Antwerp 1-2
Racing Genk — Charleroi 0-1
Waasland-Beveren — Lokeren 2-3

Vineri
Standard Liege — Zulte Waregem 0-4

În clasament, pe primul loc se află FC Bruges, cu 12 puncte, urmată de Charleroi, 12 puncte, Zulte Waregem, 9 puncte, Excel Mouscron, 9 puncte, Sint-Truidense VV, 9 puncte, Antwerp (echipă antrenată de Ladislau Boloni), 7 puncte, etc. Anderlecht ocupă doar locul 10, cu 4 puncte.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...